Hirdetés

3 kozmetikai kezelés, ami eltünteti az idő nyomait

Minden nő álma, hogy megtalálja azt a gyors, látványos és valóban tartós eljárást, ami az ő személyes bőrproblémájára megoldást biztosít, lehetőleg fájdalommentesen. Mutatunk néhány lehetőséget.

Erre figyelj mindenképpen

Ha már a bőrünkről van szó, akkor fontos, hogy körültekintőek legyünk. 3 dolog, amire kérdezz rá, mielőbb belevágsz bármilyen nagyobb értékű kozmetikai kezelésbe:

- milyen eszközzel történik a hatóanyag bevitele

- milyen hatás érhető el a kezeléssel

- és az eszközökön túl megvan-e a megfelelő szakmai tudása a kozmetikusnak

A legújabb kozmetikai kezelések már teljesen személyre szabhatóak, vagyis mindig a bőr aktuális állapota határozza meg, mire van szükséged. A kozmetikus a bőrképed alapján választja és kombinálja a hatóanyagokat, ezért fontos, hogy olyan kozmetikust válassz, aki naprakész ismeretekkel rendelkezik. Tájékoztasd arról a bőrproblémáról, amitől szabadulni szeretnél: ráncok, aknék, rozacea, vagy épp pigementfoltok.

Lézeres mezoterápia

Bevált és hatásos módszer, ami a nagy energiát közvetítő lézer és az egyedülálló fókuszált elektroporációs technológia által valóban eredményes kezelés, extra örömként pedig fájdalommentes. Tömöríti a bőrt és újrakontúrozza az arcot. A feszesebb bőrkép miatt a szemek nyitottabbá válnak, ezáltal az arc fiatalosabb, üdébb lesz. A mikroráncok akár teljesen eltűnnek, a markánsabb ráncok jelentősen halványodnak.

Ha kíváncsi vagy, mit ajánlanak még szakembereink, kattints!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!