2024 lélegzetelállító ékszertrendjei - akár a ruhák helyét is teljesen átvehetik!

Már az előző év is bővelkedett kifinomult és elegáns trendekben, melyeknek elengedhetetlen részeit képezték a gyönyörű ékszerek. Nos, úgy tűnik, ez 2024-ben sem lesz másként.

Új szintre emelik a kiegészítők fogalmát

Amikor Beyoncé egy gyémántokból kirakott Tiffany & Co. miniruhában jelent meg Renaissance világ körüli turnéjának egyik koncertjén, világossá vált, hogy az ékszerészek immár sokkal nagyobb és impozánsabb kreációkban gondolkodnak, mint bármikor ezelőtt. A vörös szőnyeget tekintve is gyakran megfigyelhetjük, hogy néhány sztár összeállításában a központi szerep a ruha helyett teljes mértékben az ékszerre irányul. A gyönyörű ékszertrendek előre láthatóan 2024-ben még inkább előtérbe kerülnek, a csodaszép műalkotások eddig sosem látott szintre emelik a kiegészítők tündöklését. Ha kíváncsi vagy, milyen elképesztő és lélegzetelállító ékszertrendek várhatóak idén, nézd meg a galériát, garantáltan leesik majd az állad!

A choker újjászületése A chokerek, azaz nyakra szorosan illeszkedő ékszerek ismét a középpontba kerülnek. Az utóbbi ékszerkollekciók mindegyikében legalább egy choker szerepel, de a Dior és a Louis Vuitton is rendelkezik néhánnyal. Uma Thurman egy rubinokkal díszített darabot viselt a Cannes-i Filmfesztiválon, valamint Margot Robbie is egy hasonló darabot választott a Barbie film premierjére. Az biztos, hogy a chokerek még hosszú időn át velünk maradnak, a dizájnt tekintve pedig egyre lélegzetelállítóbb darabokra számíthatunk.
Kattints a további képekért!

Vágassak frufrut? Valószínűleg életedben legalább egyszer elgondolkodtál már ezen (főleg újévkor, amikor drámai megújulásra vágysz...) Bár egyesek számára nem hangzik nagy dolognak, de a frufru vágás valójában nagyon fontos döntés a legtöbb nő számára, hiszen ezáltal teljesen megváltozik a külsőnk. De mi van akkor, ha nem tetszik az új frizuránk?

Leadfotó: Pexels, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A törölköző mindennapjaink elengedhetetlen kelléke, amelyet talán hajlamosak vagyunk alábecsülni, hiszen „csak egy egyszerű textildarab” – gondolhatnánk. Azonban éppen ez a textil, amely szinte...
Lifestyle
A vashiány egy olyan probléma, amely észrevétlenül kúszhat be mindennapjainkba, és számos kellemetlen tünetet okozhat anélkül, hogy azonnal felismernénk a valódi okot.
Lifestyle
Az újrakezdés lehetőségét hozza el a hónap a Vízöntőnek. Íme az szeptemberi szerelmi horoszkóp.