Fashion&Beauty

Ez Cameron Diaz kedvenc sminkterméke: mindig ott lapul a táskájában, nélküle egy tapodtat sem tesz

Cameron Diaz számára nagyon fontos a szépségápolás, a jó minőségű sminkekért pedig egyenesen rajong: a vígjátékok koronázatlan királynője nem használ túl sok terméket, ám kedvenceihez már évek óta hűséges.

Újra és újra beszerzi

Cameron Diaz pályafutása modellként kezdődött, s miután Hollywoodban felfigyelt rá egy ügynökség, karrierje beindult, ami egészen a mozivászonig vezetett – az elmúlt évtizedekben a legnagyobb kasszasikerekben alakított főszerepet, filmjei révén pedig az egyik legjobban fizetett színésznőnek számít annak ellenére is, hogy idestova 10 éve csak a magánéletére, valamint a gyermeknevelésre koncentrál. Azonban ez nem azt jelenti, hogy teljesen eltűnt a reflektorfényből: rajongói örömére továbbra is ad interjúkat, emellett sokszor hallat magáról a közösségi platformokon. Instagram oldalára az esetek többségében főleg gasztronómiai témában posztol, de olykor szépségápolási rutinjába is betekintést enged – korábban például arról mesélt, milyen sminkelési szokásokat követ, valamint elárulta, melyik a kedvenc terméke. Részletek a galériában!

Az 51 éves Cameron Diaz egy ideje csak a családjára, valamint a vállalkozására fókuszál, ugyanis pár éve piacra dobta saját borát. Éppen ezért manapság nem bulizik már annyit, néha azonban tart egy kis esti kiruccanást a barátaival, olyankor pedig előszeretettel kapja elő kedvenc sminkjeit.
Kattints a további képekért!

Cameron Diaz lassan 10 éve csak a magánéletére koncentrál, 2020-ban ráadásul édesanya lett, így ideje nagy részét a gyermeknevelés tölti ki.

Leadfotó: JB Lacroix/WireImage/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.