Magadra sem ismersz majd, ha ilyen színűre fested a körmöd - az egész kisugárzásodat megváltoztathatja

A sötét árnyalatok már hosszú ideje hódítanak a különféle szépségtrendeket illetően, ezúttal viszont úgy tűnik, a TikTok különleges szerepet tulajdonít a fekete manikűröknek.

A fekete köröm elmélet

A Wednesday című sorozat óta a fekete trendek eddig talán sosem látott népszerűségre törtek. A TikTok szerint a fekete szín egészen különleges erővel bírhat, ha körmünkön viseljük. Michelle Nguyen, szépségipari szakértő úgy véli, a TikTok felületén terjengő trend mögött valóban állhat némi igazság, mely szerint ez a manikűr óriási hatással lehet mindennapi hangulatunkra és kisugárzásunkra. Kíváncsi vagy, milyen jelentőségteljes hatással is bír egy gyönyörű, fekete manikűr és mit is jelent valójában a fekete köröm elmélet? Olvass tovább, eláruljuk!

Mi az a fekete köröm elmélet? A fekete köröm elmélet alapja, hogy egy szép, fekete manikűr rengeteg önbizalmat kölcsönözhet nekünk. „A fekete körömlakk magabiztosságot és erőt sugároz. A szín által kényelmesebben érezhetjük magunkat a bőrünkben és tele lehetünk önbizalommal" - mondja Monina Wright, sminkművész.
Kattints a további képekért!

A tavalyi év megadta a szükséges lökést a piros manikűrnek, hiszen Selena Gomez, Hailey Bieber, Jennifer Lopez és Camila Morrone újra divatba hozták ennek a merész, de mégis elegáns színnek a különböző árnyalatait. Ez a trend 2024-ben is folytatódik, a híres divatmárkák és manikűrösök szerint a piros és a vörös árnyalatai újra és újra képesek megújulni és divatban maradni.

Leadfotó: 123rf, forrás: purewow.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.