Fashion&Beauty

Ezeket a hajtrendeket muszáj kipróbálnod idén nyáron - neked lesz a leggyönyörűbb frizurád!

Egy új frizura tökéletes módja annak, hogy igazán stílusosan lépjünk az idei nyárba, legyen szó egy drámai új vágásról, vagy éppen egy eddig sosem próbált elválasztási módról.

2023 nyarának legnagyobb frizuratrendjei

Egy új frizura mindig extra löketet ad a mindennapokban, az pedig szintén mellette írható fel, hogy kissé olcsóbb újítás, mint egy vadonatúj, nyári ruhatár. Ha kíváncsi vagy, melyek lesznek a leggyönyörűbb frizuratrendek idén nyáron, nézd meg a galériát és inspirálódj!

'90-es évekbeli volumen Akár Cindy Crawford beszárított frizurájáért, akár Pamela Anderson rétegezett hajvágásáért voltál oda, a 90'-es évek inspirálta, volumenes trend elképesztően jó választás lehet idén nyárra. A volumenes haj és a beszárítás sosem megy ki a divatból, hiszen talán nincs is önbizalomnövelőbb egy élettel teli, nagy térfogatú hajkoronánál.
Kattints a további képekért!

Egy jó frizura rengeteget dobhat a megjelenésünkön. Éppen emiatt érdemes néha változtatni, hiszen nem tudhatjuk, hogy mely fazonok állnak majd nekünk a legjobban.

Leadfotó: Pexels, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...