Fashion&Beauty

Ezeket a hajtrendeket muszáj kipróbálnod idén nyáron - neked lesz a leggyönyörűbb frizurád!

Egy új frizura tökéletes módja annak, hogy igazán stílusosan lépjünk az idei nyárba, legyen szó egy drámai új vágásról, vagy éppen egy eddig sosem próbált elválasztási módról.

2023 nyarának legnagyobb frizuratrendjei

Egy új frizura mindig extra löketet ad a mindennapokban, az pedig szintén mellette írható fel, hogy kissé olcsóbb újítás, mint egy vadonatúj, nyári ruhatár. Ha kíváncsi vagy, melyek lesznek a leggyönyörűbb frizuratrendek idén nyáron, nézd meg a galériát és inspirálódj!

'90-es évekbeli volumen Akár Cindy Crawford beszárított frizurájáért, akár Pamela Anderson rétegezett hajvágásáért voltál oda, a 90'-es évek inspirálta, volumenes trend elképesztően jó választás lehet idén nyárra. A volumenes haj és a beszárítás sosem megy ki a divatból, hiszen talán nincs is önbizalomnövelőbb egy élettel teli, nagy térfogatú hajkoronánál.
Kattints a további képekért!

Egy jó frizura rengeteget dobhat a megjelenésünkön. Éppen emiatt érdemes néha változtatni, hiszen nem tudhatjuk, hogy mely fazonok állnak majd nekünk a legjobban.

Leadfotó: Pexels, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.