Fashion&Beauty

Vadonatúj őrület hódít: ezt a menő körömtrendet egyszerűen imádni fogod!

Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.

Körömtetoválás

A körömtetoválás a körömre rajzolt tetoválást jelenti, amely meglepő népszerűségre tört az elmúlt időszakban a sztárvilágban. Talán legújabb tetoválásod elkészíttetése előtt állsz, talán most szeretnéd megcsináltatni a legelsőt, a körömtetoválás nagyszerű módja annak, hogy kipróbálj egy egyszerű mintát, hiszen kevés utólagos karbantartást igényel, nem mellesleg pedig teljesen fájdalommentes. Szakértők árulták el, hogyan is kell elképzelni pontosan egy körömtetoválás elkészítését és miért is lett ennyire népszerű hirtelen. Olvass tovább és tudj meg többet ezekről az aprócska, minimalista tetkókról!

Mi is az a körömtetoválás? Ha úgy döntünk, körömtetoválást csináltatunk, hasonló élményben lesz részünk, mint egy hagyományos tetoválás esetén. A tetoválóművész egy steril tűvel készíti el a mintát körmünk felületén. "Az árak egészen eltérőek lehetnek az adott művésztől függően" - tette hozzá egy New York-i tetoválóművész, Pobi.
Kattints a további képekért!

Ha az elmúlt években figyelted a tetoválástrendeket, valószínűleg te is észrevetted, hogy elképesztően népszerűvé váltak az egészen apró, minimalista tetkót.

Leadfotó: Unsplash, forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...