Fashion&Beauty

Ezek a leggyakoribb hibák, amiket sminkelésnél elkövetünk - az egész összhatás múlhat rajtuk

Talán te is töprengtél már azon, mit kellene másképp csinálnod, hogy a sminked olyan sima és tökéletes hatást keltsen, akár egy filter. Jó hírünk van: ez nem lehetetlen!

Leggyakoribb sminkelési hibák

A tökéletesen sima hatás elérése arcunkon nem egyszerű. Természetes, hogy a legtöbb termék textúrája meglátszódik arcunk bőrfelületén, van azonban néhány trükk, amiket bevetve sokkal lágyabb hatást érhetünk el. Persze az idővel derül ki, hogy sminktermékeink kiállják-e a próbát és néhány óra elteltével hogyan fognak viselkedni bőrünkkel érintkezve, ha viszont odafigyelünk pár dologra, maximálhatjuk az esélyét annak, hogy sminkünk csodaszép és tartós marad az egész nap során. Mutatjuk, mi az, amire mindenképpen érdemes odafigyelni!

1. Zsíros, vagy kombinált bőrtípusod van Zsíros, vagy kombinált bőrtípus esetén sokkal nehezebb sima hatást elérni a sminket tekintve. Nagyon fontos, hogy találjunk egy megfelelő bőrápolót és szánjunk elegendő időt bőrünk előkészítésére! A bőrtípusodnak nem megfelelő formulák használata még fokozottabb zsírosodáshoz vezethet, amely az alapozó repedezettségét okozhatja bőrödön.
Kattints a további képekért!

Egy régiúj sminktrend látott napvilágot, ami sokkal jobb, mint a megszokott verziója. Mutatjuk, hogy mit kell tudnod a fordított füstös szemsminkről!

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...