Fashion&Beauty

Hihetetlenül cuki, mégis praktikátlan az idei ősz trendi táskája

A szezon legmenőbb táskája hihetetlenül praktikátlan, mégis mindenki imádja, annyira cuki! Bemutatjuk nektek pihe-puha szőrmés táskákat, melyek minden szettet egy csapásra feldobnak.

Olyan cuki, mint egy plüssfigura

A 2021.22-es őszi/téli divathetek alatt a Prada és a Miu Miu kifutóján láthattuk először ezeket a rendkívül praktikátlan, mégis hihetetlenül édes és cuki darabokat, azaz a szőrmés táskákat - azóta persze a fast fashion üzletek kínálatát is ellepte ez a táska, mi pedig nem győzünk betelni vele...

Hogy mi a jó a szőrmés táskákban? Az, hogy jól néz ki, ez 2021 őszének egyik legnagyobb táskatrendje, kellemes a fogása és hozzá lehet ölelkezni, mivel az egész olyan, mint egy pihe-puha plüssállat - más jó dolog viszont nem nagyon van benne... Ha ugyanis olyan multifunkcionális táskára vágysz, ami ősszel is praktikus (azaz nem ázik át, nem ázik be és nem kosozlódik), akkor nem ez lesz a te álom táskád, a szőrmés darabokra ugyanis nagyon-nagyon kell figyelni.

Az egy dolog, hogy nagyon hamar átveszik a közegünk illatát (ha például dohányfüstös környezetben vagy, akkor készülj fel rá, hogy a szőrmés táskád nagyon hamar felveszi a cigaretta szagát); de vörösbort, kávét és egyéb színes italt sem nagyon ajánlott a közelében fogyasztani, mert ha rámegy, azt tényleg semmi és senki sem tudja onnan kitisztítani...

Ennek ellenére teljesen megértjük azokat a divatrajongókat, akik beruháznak egy ilyen darabba, hiszen garantáltan feldobnak minden egyszerű és egyszínű, hétköznapi szettet anélkül, hogy túlságosan erőltetnék a nagy minták vagy a feltűnő árnyalatok viselését - most össze is gyűjtöttünk nektek néhány különleges változatot a hazai kínálatból, nézzétek meg őket!

Még több szőrmés táskát a képgalériánkra kattintva tekinthettek meg: nézelődjetek bátran és viseljétek büszkén a cuki szőrmés kedvenceiteket!

ZARA Faux fur shoulder bag with chain 9995 Ft
Kattints a további képekért!

Hirtelen nem is tudjuk, hogy mit mondjuk: az egy dolog, hogy a Chanel divatház egy kész autó árát kéri el egy-egy táskáért, de ezek a darabok se nem szépek, se nem praktikusak... Íme a luxusmárka 2021-es őszi/téli kollekciója, ami ennél bizarrabb nem is lehetne!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.