Mégis hogy tud ebben járni? Dua Lipa megvillantotta a világ legnagyobb magassarkúját - Fotók

A brit származású világsztár ezúttal nem szokatlan ruhaválasztásával, hanem rendhagyó lábbelijével verte ki a biztosítékot.

Szilaj, fékevesztett stílus

Éppen egy héttel ezelőtt írtuk meg, hogy a szilaj, fékevesztett stílusáról is elhíresült brit származású énekesnő, Dua Lipa ismét megbotránkoztatta a divatvilágot. Akkor a 26 éves zenei előadó azzal akasztotta ki közönségét, hogy egy olyan ruhakölteményre esett a választása, melynek melltájékon - szemmel láthatóan - nagyon elrontották a szabását. Emiatt Dua Lipa melleit alig lehetett beszuszakolni a ruhába, a dekoltázsa pedig egyszerűen nevetségesen nézett ki. Olaj a tűzre, hogy a népszerű előadóművész egy egész fotósorozatot szentelt a ruhakölteménynek, így aztán a szemfülesebb érdeklődők több képen is kiszúrhatják a ciki stílusbakit.

Mindez már csak azért is kiábrándító és szomorú, mert az énekesnőre egyébként kifejezetten nehéz olyan ruhát adni, amiben ne mutatna tökéletesen. Ám - amint a mellékelt ábra is mutatja - ez időnként mégis megtörténik, ráadásul a kelleténél sokkal, de sokkal többször.

Ugyanakkor Dua Lipát nemcsak a megfelelő ruha kiválasztása sodorhatja kellemetlen helyzetbe. Előfordul az is, hogy - bármilyen komoly erőfeszítéseket is tesz - nem sikerül rálelnie a legoptimálisabb lábbelire. A problémát csak tetézi, hogy a celebritás minden bizonnyal azt hiszi, tökéletes az outfitje. Pedig sajnos egyáltalán nem.

Fotó: 123rf

Ha a következő oldalra lapozol, magad is meggyőződhetsz róla!

Oldalak

  • 1
  • 2