Fashion&Beauty

Íme a 2020-as ékszerdivat – Egyenesen a külföldi kifutókról

Gyönyörű darabokat álmodtak meg a leghíresebb tervezők a jövő évre.

Meghatározó helyek

New York, Párizs, London, Milánó – általában ez a négy hely, ahonnan az aktuális divat útjára indul és meghódítja a világot, legyen szó akár ruhákról, sminkről vagy ékszerekről. A divathetek alkalmával a tervezők bemutatják legújabb kollekcióikat, amelyek befolyásolják a következő év trendjeit. Így van ez az ékszerekkel is: ugyanazok a jellegzetes vonások voltak jelen az európai nagyvárosok kifutóin, mint New Yorkban, ami azt jelenti, hogy a modelleken látható karkötők, nyakláncok és egyéb ékszerek jönnek majd szembe velünk az utcán is 2020-ban.

Lapozz a következő oldalra a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Lifestyle
Köztudott, hogy nagyon jó ötlet a napot egy kiadós reggelivel kezdeni, este pedig egy egészséges fogással zárni. Na, de mi a helyzet az ebéddel?
Sztárok
Bennfentesek szerint Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek olyan elképzelése van a közeljövőt illetően, ami az egész családjuk életére hatással lesz.