Fashion&Beauty

2015 legmenőbb kiegészítői

Egy stílusunkhoz passzoló, mutatós kiegészítővel mindig különlegesebbé és egyedivé varázsolhatjuk a megjelenésünket. A téli leárazások például remek alkalmat nyújtanak arra, hogy beszerezzünk néhány divatos darabot – ha még nem tudod, mit keress a boltok polcain, az alábbiakban mutatunk 4 olyan kiegészítőt, ami idén is ultramenőnek számít!

Időtálló kalapok

A fejfedők sosem mennek ki a divatból! Ha tavaly nem sikerült beszerezni egy mutatós példányt, akkor épp itt az ideje! A boltok polcain rengeteg stílus és fazon közül választhatunk, de mielőtt meghoznánk a végleges döntést, próbáljunk fel minél többet, hogy lássuk, melyik illik a fejformánkhoz.

Kettő az egyben

A divatrajongók körében a különleges kiegészítő már tavaly nagy népszerűségnek örvendett. A gyűrűket rendszerint egy vékony lánccal kapcsolják össze a karkötővel, ezáltal az ékszer nemcsak az ujjakat és a csuklót, de a kézfejet is díszíti. Az extrém megoldásoktól kezdve a visszafogott, elegáns darabokig mindent megtalálunk, így nem lesz nehéz az ízlésünkhöz és a stílusunkhoz passzoló példányt beszerezni.

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...