2015 legmenőbb kiegészítői

Egy stílusunkhoz passzoló, mutatós kiegészítővel mindig különlegesebbé és egyedivé varázsolhatjuk a megjelenésünket. A téli leárazások például remek alkalmat nyújtanak arra, hogy beszerezzünk néhány divatos darabot – ha még nem tudod, mit keress a boltok polcain, az alábbiakban mutatunk 4 olyan kiegészítőt, ami idén is ultramenőnek számít!

Időtálló kalapok

A fejfedők sosem mennek ki a divatból! Ha tavaly nem sikerült beszerezni egy mutatós példányt, akkor épp itt az ideje! A boltok polcain rengeteg stílus és fazon közül választhatunk, de mielőtt meghoznánk a végleges döntést, próbáljunk fel minél többet, hogy lássuk, melyik illik a fejformánkhoz.

Kettő az egyben

A divatrajongók körében a különleges kiegészítő már tavaly nagy népszerűségnek örvendett. A gyűrűket rendszerint egy vékony lánccal kapcsolják össze a karkötővel, ezáltal az ékszer nemcsak az ujjakat és a csuklót, de a kézfejet is díszíti. Az extrém megoldásoktól kezdve a visszafogott, elegáns darabokig mindent megtalálunk, így nem lesz nehéz az ízlésünkhöz és a stílusunkhoz passzoló példányt beszerezni.

Oldalak

  • 1
  • 2