Egészség

Gondoltad volna? Egy fej vöröshagymával máris búcsút inthetsz ennek az 5 kínzó panasznak!

Nem úgy gondolunk rá, mint egy tipikus gyógyító ételre, pedig érdemes lenne néha egy kicsit többet bevetnünk, ha egészségügyi panaszaink vannak.

Igazi csodaszer

A vöröshagyma elengedhetetlen alapanyaga a magyar konyhának, nem hiányozhat például a pörköltből, gulyásból, lecsóból vagy éppen a húslevesből sem, sőt, sokan még magában is szívesen fogyasztják, nyersen. Biztosan te is hallottál már néhány pozitív hatásáról, például, hogy remek immunerősítő, tisztítja az orrot és a torkot, ráadásul antibakteriális hatású. Van azonban még legalább öt olyan dolog, amiről általában megfeledkezünk a vöröshagymával kapcsolatban, ezeket szedtük most össze galériánkban.

Rovarcsípés - A hagyma jól jöhet a szúnyogszezon kellős közepén, de a pókcsípések okozta irritáció ellen is valódi csodaszer lehet. Helyezzünk egy félbevágott hagymát a csípésre, ez ugyanis fokozatosan enyhíti a fájdalmat, majd lelohasztja a duzzanatot.
Kattints a további képekért!

December vége egyenlő a terülj-terülj asztalkámmal, és ilyenkor azt érezheted, fel is szaladt pár kiló. Hozunk 4 smoothie receptet, ami segít helyre tenni az egyensúlyt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...