Ha heti egyszer ezt csinálod, nem fogsz elhízni: csökken a túlsúly kockázata, mindössze egy élelmiszer fogyasztását kerüld messziről!

Az elhízás nem csupán azért rossz, mert kinézetünk teljesen megváltozik tőle, de egészségünkre nézve is rengeteg veszélyt rejthet magában, ha túl sok rajtunk a plusz kiló.

Még a rákbetegségek kialakulásának kockázatát is csökkentheted

Régóta nem titok már, hogy az ultrafeldolgozott élelmiszerek elképesztően rossz hatással vannak egészségünkre nézve, erre pedig Michael Mosley egészségügyi guru is rámutatott a minap, aki a Fast 800-as nevű diétájával vált világszerte ismertté. Ahogyan a Mirror is írja, Mosley egy tanulmányt elemezve részletezte, hogyan függ össze az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztása számos egészségügyi problémával - szerencsére azonban a szakember megosztotta azt is, mi az az egy dolog, amivel elkerülhetjük az elhízás, valamint a rákbetegségek kialakulásának kockázatát, és ezt a dolgot elég már heti egyszer is megtenni, hiszen azzal is óriási eredményeket érhetünk el. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Mosley mindenkit arra buzdít, hogy kerüljük el az ultrafeldolgozott élelmiszerek, valamint a gyorséttermek által kínált ételek fogyasztását, ezek ugyanis az általa említett tanulmány szerint 32 betegség kialakulását is elősegíthetik, például a szívbetegségek, a különböző rákbetegségek, a 2-es típusú cukorbetegség, a rossz mentális egészség, valamint a korai halálozás kockázatát is növelik.
Kattints a további képekért!

Megvenni sem túl jó, de ha fogyasztod őket, az még rosszabb. A családunkat is megpróbálhatjuk leszoktatni ezekről a termékekről, de nem lesz könnyű, ha szeretik ezeket az élelmiszereket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.