Ez az ital nem más, mint a tibeti vajtea, helyi nevén po cha. A vajtea hagyományosan erős fekete teából, jakvajból, vízből és sóból készül. Az elkészítése során a tealeveleket hosszú ideig főzik, majd a főzetet egy speciális hengerben friss jakvajjal és sóval összekeverik, amíg sűrű, leves állagú italt nem kapnak. Ezután a teát teáskannákba vagy edényekbe öntik, és forrón tálalják.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Ez az ital nem más, mint a tibeti vajtea, helyi nevén po cha. A vajtea hagyományosan erős fekete teából, jakvajból, vízből és sóból készül. Az elkészítése során a tealeveleket hosszú ideig főzik, majd a főzetet egy speciális hengerben friss jakvajjal és sóval összekeverik, amíg sűrű, leves állagú italt nem kapnak. Ezután a teát teáskannákba vagy edényekbe öntik, és forrón tálalják.