Egészség

Fog-és szájápolás mesterfokon: 3 termék, amivel csillogóan fehér és egészséges mosolyod lehet

A rendszeres fog-és szájápolás ugyanolyan fontos, mint a mindennapos fürdés; ha jó szájhigiénés szokásokat alakítasz ki, akkor a fogászati betegségek közel 80%-át meg tudod előzni. Ehhez nyújtunk most segítséget: megmutatjuk, mely termékkel lehet a legjobban vigyázni a szájüreg épségére. Olvass tovább a részéletekért!

1. Védelem a természet erejével

Sokan azt hiszik, ha rendszeresen mossák a fogukat, akkor már mindent megtettek a foguk és a szájüregük tisztán tartásáért. Pedig ez hatalmas tévedés! A fog-és szájápolás elengedhetetlen része a szájvíz használata, ami olyan helyekre is eljut, ahova a fogkrém és a fogkefe csak bajosan tudna elérni. Az alapos öblítéssel megakadályozhatod a fogínybetegségeket és egyéb szájfertőzést okozó baktériumok szaporodását, ráadásul a káros lepedékképződés is csökkenhet. Mi a Dr. Organic bioaktív Aloe verás, illetve a teafaolajjal készült szájvizét használjuk: az Aloe vera a nyugtató hatásért, a teafaolaj és a grapefruitmag-kivonat a fertőtlenítésért felel, míg az árnika az íny védelmét szolgálja, az izlandi zuzmó pedig fehéríti a fogakat.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Egészség
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.