„Tavasszal a szervezet a tél után elfárad, a védekező erők csökkennek. A krónikus betegségek súlyosbodnak, és könnyebben megbetegszünk vírusfertőzésekben. Ezért elegendő mennyiségű D-vitaminra, C-vitaminra, B-vitaminra, cinkre és magnéziumra van szükség. Ezek támogatják az immunitást, erősítik az idegrendszert, erőt adnak. A C-vitaminban gazdag gyümölcsök tavasszal kevesebbet tartalmaznak ebből a vitaminból, de a savanyú káposztában elegendő a mennyisége” – idézte a Magyar Hírlap dr. Hovnanyant. Persze nemcsak ez fog segíteni, változatosan kell étkezünk.
„Tavasszal a szervezet a tél után elfárad, a védekező erők csökkennek. A krónikus betegségek súlyosbodnak, és könnyebben megbetegszünk vírusfertőzésekben. Ezért elegendő mennyiségű D-vitaminra, C-vitaminra, B-vitaminra, cinkre és magnéziumra van szükség. Ezek támogatják az immunitást, erősítik az idegrendszert, erőt adnak. A C-vitaminban gazdag gyümölcsök tavasszal kevesebbet tartalmaznak ebből a vitaminból, de a savanyú káposztában elegendő a mennyisége” – idézte a Magyar Hírlap dr. Hovnanyant. Persze nemcsak ez fog segíteni, változatosan kell étkezünk.