Egészség

A te konyhádban is megtalálható ez a rákellenes „csodaszer”: a gyomorégést is enyhítheti, és csak párszáz forintba kerül

Ha gyógyszerek helyett inkább valami természetes alternatívával próbálkoznál, hogy megelőzd a különböző egészségügyi panaszokat, akkor érdemes benézned a konyhaszekrénybe, ugyanis ott lapulhat a megoldás számos problémára, melyek jólétedet hátráltathatják.

A sokoldalú csodaszer, amely gyógyír is egyben

A szódabikarbóna, mint tudjuk, az élet számos területén hatékonyan használható és bevethető: segítségünkre van a sütésben, de tisztítószerként is tökéletesen funkcionál, hiszen kiválóan semlegesíti a kellemetlen szagokat és eltávolítja a makacs foltokat. A rovarcsípések vagy égések enyhítésére is alkalmas, továbbá megtalálható fogkrémekben és szájvizekben is, hiszen segít a lepedék eltávolításában és a kellemetlen szájszagok csökkentésében. A kertkedvelők szintén használják, hiszen a szódabikarbóna szabályozza a növények pH-szintjét, valamint távol tartja a kártevőket is – de vajon milyen tulajdonságai vannak egészségünkre nézve? Nos, galériánkból megtudhatod, milyen egészségügyi panaszok esetén vethető be, mint „csodafegyver”!

Ahogyan a Mirror is írja, a szakértők szerint a szódabikarbóna segíthet a gyomorégés tüneteinek enyhítésében, egy bizonyos krónikus betegség lelassításában, sőt mi több, rákellenes tulajdonságokkal is bír.
Kattints a további képekért!

Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.