Egészség

Támogatás a mellrák elleni küzdelemben

A mellrák elleni küzdelem világnapja minden évben október elseje. Az esemény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegség korai felismerésének fontosságára, valamint arra, hogy ennek érdekében mit kell tennie.

A megelőzés fontossága

A Rossmann a PROFIMED és a svéd TePe márka közös küldetésének érzi, hogy részt vegyen és támogassa a mellrák elleni küzdelemben az embereket és felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára. Az esemény alkalmából a TePe - amely világszerte elkötelezett az emberek egészségtudatossága iránt, ezért évről évre támogatja büszkén a Pink Ribbon/rózsaszín szalag kezdeményezést - megalkotta egyedi PINK színű termékeit. A limitált kiadású termékeket a magyar piacon a PROFIMED kínálatában továbbá a Rossmann Magyarország országos hálózatában lehetett megvásárolni.

magyar rákellenes liga

2023-ban 3 termék vett részt a kampányban a TePe Supreme fogkefe, a TePe GOOD Regular 3 db-os fogkefe szett, valamint a TePe GOOD Mini Flosser fogselyem.

A kampányban részt vett termékek után 100-300 Ft támogatást adományozott a vállalat a Magyar Rákellenes Liga részére. Az eladásokból 1 304 500 Ft támogatás gyűlt össze, mely az alapítvány számlájára átutalásra került. Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft.-nek, hogy 2023-ban partnerünk volt e nemes kezdeményezésben és jelentősen hozzájárult a kampány sikerességéhez.

Lead fotó: Pexels /Miguel Á. Padriñán/

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!