Egészség

Ez a 3 élelmiszer rosszabb a cukornál is: iktasd ki őket az étrendedből, ha hosszú és egészséges életre vágysz!

A szakértő szerint sokkal tovább élhetünk, ha felhagyunk bizonyos ételek fogyasztásával, és még szívünk egészségének is kedvezhetünk ezzel az apró változtatással.

A cikk a videó után folytatódik!

Te milyen gyakran fogyasztod őket?

A különböző szívbetegségek a halálozások negyedéért felelősek évente az Egyesült Királyságban, de a világ többi táján, így hazánkban is egyre gyakrabban merülnek fel ilyen jellegű egészségügyi problémák az embereknél, nem véletlenül: életmódunk és étrendünk hihetetlenül fontos szerepet játszik szívünk egészségének megőrzésében, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy bizonyos ételeket milyen gyakran fogyasztunk. Szerencsére azonban csökkenthetjük a szívbetegségek kialakulásának kockázatát már azzal is, ha elhagyunk három népszerű élelmiszert, vagy legalábbis ritkán fogyasztunk belőlük, nem pedig napi szinten – állítja Michelle Routhenstein dietetikus és táplálkozási szakértő. Hogy mely ételekről is van szó, azt galériánkból megtudhatod!

Michelle szerint három étel igencsak rossz hatást gyakorol szívünkre és annak működésére, így érdemes a szerv egészségének megőrzése érdekében felhagyni ezek fogyasztásával, valamint beiktatni a rendszeres mozgást az életünkbe. Persze ez nem azt jelenti, hogy kizárólag halat fogyaszthatunk, valamint heti öt napot kell izzadnunk az edzőteremben – a szakértő úgy véli, már a minimális változtatásoknak is óriási eredménye lehet szervezetünkre nézve.
Kattints a további képekért!

Elvileg még a fogamzásgátlók szedése mellett sem érdemes alkoholt inni. Megmutatjuk, hogy a tudomány miképp látja most ezt a kérdést.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.