Ez a 3 élelmiszer rosszabb a cukornál is: iktasd ki őket az étrendedből, ha hosszú és egészséges életre vágysz!
A szakértő szerint sokkal tovább élhetünk, ha felhagyunk bizonyos ételek fogyasztásával, és még szívünk egészségének is kedvezhetünk ezzel az apró változtatással.
A cikk a videó után folytatódik!
Te milyen gyakran fogyasztod őket?
A különböző szívbetegségek a halálozások negyedéért felelősek évente az Egyesült Királyságban, de a világ többi táján, így hazánkban is egyre gyakrabban merülnek fel ilyen jellegű egészségügyi problémák az embereknél, nem véletlenül: életmódunk és étrendünk hihetetlenül fontos szerepet játszik szívünk egészségének megőrzésében, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy bizonyos ételeket milyen gyakran fogyasztunk. Szerencsére azonban csökkenthetjük a szívbetegségek kialakulásának kockázatát már azzal is, ha elhagyunk három népszerű élelmiszert, vagy legalábbis ritkán fogyasztunk belőlük, nem pedig napi szinten – állítja Michelle Routhenstein dietetikus és táplálkozási szakértő. Hogy mely ételekről is van szó, azt galériánkból megtudhatod!
Elvileg még a fogamzásgátlók szedése mellett sem érdemes alkoholt inni. Megmutatjuk, hogy a tudomány miképp látja most ezt a kérdést.
Leadfotó: 123rf