Egészség

Ezt az 5 tünetet soha ne hagyd figyelmen kívül: életveszélyes is lehet, ha ignorálod őket!

Te mennyire veszed komolyan, ha egy-egy tünet felüti nálad a fejét, és napok múlva sem múlik el? Orvoshoz fordulsz vagy vársz még, hátha elmúlik magától a dolog? Nos, vannak olyan szimptómák, amelyeket az orvosok szerint sosem kéne figyelmen kívül hagynunk, ugyanis akár az életünk is múlhat rajta.

Jelentkezett már nálad valamelyik?

Egészségünk a legfontosabb, amit óvni kell és vigyázni rá, hiszen gyakorlatilag egész életünk azon múlik, mennyire védjük a betegségektől, a stressztől vagy épp a káros szenvedélyektől szervezetünket. Na persze mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyekkel bizonyos mértékben roncsoljuk testünket, ilyen lehet például az egészségtelen étkezés, a cukros üdítők vagy az alkoholos italok fogyasztása, a dohányzás, a kevés mozgás vagy épp a nem elegendő alvás. Ha valamit nem jól csinálunk hosszútávon, azt azonban szervezetünk egy idő után megbosszulja és jelezni fogja különböző tünetek vagy épp komoly betegségek formájában – utóbbi előszobája általában mindig kevésbé komolyan vett szimptómákkal indul, ha azonban ezek nem múlnak el maguktól, mindenképpen érdemes felkeresni az orvosunkat. Galériánkban eláruljuk, melyik az az 5 tünet, amit az emberek többsége ignorál, pedig megéri komolyan venni őket, hiszen akár az életünk is múlhat rajta!

Ha az arcunk területén gyengeséget érzünk, ami azzal jár, hogy a száj és a szem lefelé lóg, és még a mosolygás sem megy, esetleg nem tudjuk felemelni a két karunkat, valamint a lábunkban is gyengeséget érzünk, ráadásul még beszédproblémák is felütötték a fejüket, az akár agyvérzésre is utalhat, így érdemes azonnal orvoshoz fordulni.
Kattints a további képekért!

Valószínűleg korábban is tisztában voltál azzal, hogy az egészséges étrend nagyon fontos összetevője a hosszú életnek. Egy friss kutatás eredményei viszont rávilágítottak arra, hogy bizonyos ételek rendszeres fogyasztásával akár évekkel is megnyújthatjuk élettartamunkat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.