Javasolt a spenótot más élelmiszerekkel együtt enni, amelyek csökkentik az oxálsav hatását. Ezek közé tartozik például a paradicsom, burgonya, brokkoli, valamint érdemes a spenótot tejtermékkel is fogyasztani, amely szintén segíthet csökkenteni az oxálsav hatását. Tehát fogyaszthatjuk nyersen, csak kell hozzá egy picit trükközni. Akad még valami, amit ne hanyagoljunk el.
4/5
Fotó: Pinterest - Illusztráció
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Javasolt a spenótot más élelmiszerekkel együtt enni, amelyek csökkentik az oxálsav hatását. Ezek közé tartozik például a paradicsom, burgonya, brokkoli, valamint érdemes a spenótot tejtermékkel is fogyasztani, amely szintén segíthet csökkenteni az oxálsav hatását. Tehát fogyaszthatjuk nyersen, csak kell hozzá egy picit trükközni. Akad még valami, amit ne hanyagoljunk el.