A szakember elmondta, mi történhet velünk, ha rákos húst fogyasztunk

Tiszta vizet öntött a pohárba.

"Rákos húst adunk el"

Néhány nappal ezelőtt nagy port kavart egy magyar hentes vallomása, aki elmondta, vegyi anyag, hormon, illetve rákos szövet is van azokban a húsokban, amiket eladásra kínálnak. "Csak kivágjuk a rákos részt és eladjuk a húst. Egy ember sem tudja valójában, mi zajlik a húsüzemben. Senki ne képzelje, hogy egy beteg rész miatt kidobnak egy egész állatnyi húst" - mesélte, majd hozzátette: az éttermekben és a boltokban is vigyázni kell.

A témában Tóth Gábor élelmiszermérnök volt a Mokka vendége, aki egyebek mellett arról is beszélt, mi történhet velünk, ha rákos húst fogyasztunk.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!