Egészség

Felejtős minden, amit eddig a rákról hittünk, tévúton jártak az orvosok

Bebizonyosodott, hogy az orvostudomány eddig rosszul kezelte a daganatos megbetegedéseket.

Eddig tévúton jártak?

A modern kori rákkutatás egyik fontos prioritása, hogy minden kétséget kizáróan hatásos gyógymódot találjon az egyik legkomolyabb és legtöbb halálos áldozatot szedő népbetegségre. Sokak szerint már voltaképpen a kapujában vagyunk a nagy áttörésnek, pedig szinte naponta érkeznek hírek, melyek bebizonyítják, milyen keveset tud az orvostudomány a daganatos megbetegedésekről. Most pedig egy olyan hír látott napvilágot, mely bebizonyítja: az orvosok eddig a rákos megbetegedések kezelését illetően is tévúton jártak. Az IFL Science nemrégiben tett közzé egy rendkívül érdekes cikket, melyben a Pennsylvaniai Egyetem szakértőinek legfrissebb kutatási eredményeit összegzik: a sugárkezelések során leggyakrabban alkalmazott ionizáló sugárzás helyett protonokat kellene alkalmazniuk az orvosoknak. Ez utóbbi eljárás ugyanis jóval kevesebb mellékhatással járhat.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.