Egészség

Légy óvatos! Ezekre figyelj, ha multivitamint vásárolsz

Nem mindegy, milyen összetételű táplálékkiegészítőt választunk.

Vitaminhiány

Ha sokszor vagyunk kimerültek, ingerlékenyek, rosszkedvűek, az vitaminhiányra utalhat. Nem mindegy azonban, hogy ilyenkor milyen termékekhez, táplálékkiegészítőkhöz nyúlunk. Fontos, hogy az orvosok utasításai szerint szedjük a Magnéziumot vagy akár a Vasat és a szükséges mennyiségű D-, valamint C-vitamint, és ne magunktól válasszunk a különböző vitaminok közül. A cukorbetegek és az inzulin-rezisztensek számára előnyös lehet azonban például, ha a multivitamin legalább 50 mikrogramm krómot tartalmaz. - írja szakértői vélemény alapján a health.com. Mire figyeljünk még, mielőtt túl sokat költenénk a nem megfelelő multivitaminokra?

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.