Egészség

Másnaposságra savanyúság: Vajon tényleg használ?

Most megtudhatod az igazságot.

Másnaposság

Ha túl jól sikerült egy baráti vagy munkahelyi összejövetel, és az ital sem kis mértékben fogyott, másnap már általában megbánjuk, hogy nem tartottuk be saját határainkat. A másnaposság tüneteinek kezelésére - mint a fejfájás, hányinger, kiszáradás érzése - mindenkinek más módszere van, amire esküszik. Van, aki elintézi egy fájdalomcsillapítóval, néhányan a sok ételt preferálják, azonban van egy olyan trükk is, amit sokan kipróbálnak: meginni a savanyúság levét. Nagymamáink tudhattak valamit, hogy a kamrában mindig volt egy kis savanyú uborka vagy káposzta? Most kiderült.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.