Mosolyka nagy lépést tett meg - Vége a kerekesszékes időszaknak!

Vége a kerekesszékes időszaknak! - ezzel a mondattal indította Mosolyka a legutóbbi Facebook bejegyzését, amiben bejelentette: eltávolítja a nevéből a "kerekesszékes" jelzőt, hogy az a lány lehessen, aki megcsinálta a lehetetlent, és felállt. Olvass tovább a részletekért!

Mosolyka leszámolt a kerekesszékkel

Új fejezet kezdődött Mosolyka életében, hiszen a mindig vidám és erős lány eltávolította a "kerekesszékes" jelzőt a Facebook oldalának a nevéből - most már "csak" Mosolyka néven lehet megtalálni őt a legnagyob közösségi oldalon. Hozleiter Fanny ezzel is szeretné elősegíteni, hogy egyre távolabb kerüljön a széktől - kerekesszékes kislány helyett sokkal inkább szeretne az lenni, aki megcsinálta a "lehetetlent", és felállt.

!!!! VÉGE A KEREKESSZÉKES IDŐSZAKNAK !!! :)

"Ma hajnalban nagy lépést tettem meg. Eltávolítottam a kerekesszékes jelzőt az oldalam nevéből. Úgy döntöttem ideje így is kilépni a "dobozból". Lassan hét éve úgy láthattatok itt, mint " Mosolyka - Kerekesszékkel a világ". Ennek vége! :) Ezzel is hozzásegítve, hogy egyre távolabb kerüljek a széktől. A mosolygós kerekesszékes kislány helyett, sokkal inkább szeretnék a csaj lenni, aki megcsinálta a "lehetetlent" és felállt. Megmutatta elsősorban magának, hogy képes rá. Ezen dolgozom. ♡ Kis apróság, de a címkék megbélyegeznek, korlátoznak minket. Ez olyan, mintha amúgy szingli lennél, várnád a társad, de azért kint hagytad a facebook profilodban, hogy "kapcsolatban", hogy nehogymmáraztgondoljáknemélsznormáliséletet, de így kizárod a lehetőségek egy részét, a gondolataid egy részében tudat alatt kapcsoltban vagy, így nincs helye a leendő Léleknek. Ennek tükrében, hello kerekesszékkel a világ, és jöjjön a csaj aki egyedül áll a két lábán a tűzhely mellett, miközben vacsorát készít társának, Sándornak." - írja a Facebook oldalán Mosolyka.

Klikk tovább a folytatásért!

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!