A magyarok kedvenc alapanyaga a mellrák ellen is hatásos, minél többet kellene belőle fogyasztanod

Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.

Ha teheted, egyél belőle legalább hetente egyszer

Magyarország még mindig élen jár a daganatos megbetegedések okozta halálozásban. Az egészséges életmód fontos, ahogyan a szűrővizsgálatok is.

Sok ráktípus megfékezhető lenne, ha időben felismerik. A Nemzeti Rákellenes Program a WHO ajánlása alapján az egyik fontos kockázatcsökkentő tényezőként említi a rendszeres mozgást és a túlsúly elkerülését.

Fontos is, hogy egészséges alapanyagokat építsünk be az étrendünkbe. Most megmutatjuk a magyarok egyik kedvencét, ami bizony hatásos a rák ellen.

A statisztikák szerint élete során minden harmadik magyar embernél rosszindulatú daganat alakul ki. Ez a második leggyakoribb halálok a szív-és érrendszeri betegségek után.
Kattints a további képekért!

Egy friss amerikai kutatás arra világít rá, hogy jóval több rákos esetért az energiaitalok is felelősek lehetnek a fiatalok körében. Most alaposabban is meg akarják vizsgálni ezt a kérdést.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty