De mit válasszunk ezek helyet? A zabkása gazdag rostokban és lassan felszívódó szénhidrátokban, amelyek hosszú távon biztosítják az energiát. Adhatunk hozzá friss gyümölcsöket, dióféléket és mézet az íz fokozása érdekében. A teljes kiőrlésű kenyér gazdag rostokban és tápanyagokban. Fogyaszthatjuk avokádóval, vagy simán tojással. Ezek mellé a sima joghurt, vagy a smoothie is jó választás, hogy jól induljon a napunk!
5/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
De mit válasszunk ezek helyet? A zabkása gazdag rostokban és lassan felszívódó szénhidrátokban, amelyek hosszú távon biztosítják az energiát. Adhatunk hozzá friss gyümölcsöket, dióféléket és mézet az íz fokozása érdekében. A teljes kiőrlésű kenyér gazdag rostokban és tápanyagokban. Fogyaszthatjuk avokádóval, vagy simán tojással. Ezek mellé a sima joghurt, vagy a smoothie is jó választás, hogy jól induljon a napunk!