Egészség

Azt hittük, a koronavírusnál már nem jöhet rosszabb - ijesztő járvány terjed hazánkban, brutális ütemben emelkednek az esetszámok

A betegség a koronavírus-járvány miatt szorult vissza az elmúlt pár esztendőben, most viszont, hogy a Covid-19 gyakorlatilag eltűnt az életünkből, ismét felütötte a fejét.

A Covid miatt nem vettük észre, pedig köztünk volt

Az elmúlt két-három évben Magyarországon is a koronavírus számított a legveszélyesebb - mondhatni az elsőszámú - fertőzéses betegségnek. Most viszont ismét felütötte a fejét egy régi kór, mely a pandémia alatt jelentős mértékben háttérbe szorult. Az esetszámok nyugtalanító ütemben emelkednek, s ami még ennél is rosszabb: a tünetek bizonyos értelemben még a koronavírus által produkáltaknál is rémisztőbbek. Lapozz, a galériában megismerhetsz minden további részletet!

Április 30-ig 2868 páciensnél diagnosztizáltak skarlátos megbetegedést Magyarországon - közölte a Magyar Nemzettel a Nemzeti Népegészségügyi Központ.
Kattints a további képekért!

Ártalmatlannak tűnhet ez a panasz, az orvosok szerint azonban megéri komolyan venni, hiszen akár az életünk is múlhat rajta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.