London után már itthon is! Új látásjavító kezelés szemüvegeseknek

London után Budapestre is megérkezett a világ egyik legmodernebb látásjavító lézerkezelése. Az új Sasszem FEMTO SMART kezelés a legnépszerűbb hazai látásjavító klinika, a Sasszemklinika újdonsága. (x)

Sasszem FEMTO SMART

A forradalmian új lézeres szemműtét személyre szabottan tökéletesíti a látást, a világ egyik legpontosabb szemészeti mérőműszere, a SCHWIND PERAMIS és a SCHWIND 5 dimenziós AMARIS lézer segítségével. Az eredmény: jobb látásélesség, akár rosszabb látási körülmények között is.

Viszlát szemüveg, soha többé kontaktlencse

Szeretnél megszabadulni a sok kényelmetlenséget okozó szemüvegtől, kontaktlencsétől? A szemüveg és a kontaktlencse viselése sok macerával jár, így érthető, ha szeretnénk jóval szabadabban, effajta kötöttségek nélkül élni. Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kétlézeres kezelés nemcsak abban segít, hogy örökre eldobhassuk ezeket a látásjavító eszközöket, hanem tökéletesebbre formálja a szaruhártyát annál is, mint amit a természet alkotott. Ennek köszönhetően 100% feletti lesz a látásélességünk és jobb látásélességet élvezhetünk rosszabb látási körülmények között is, például szürkületben, este vagy csillogó fények között.

Minden szemnek saját domborzata van

A jó látásélmény az egyéni fénytörési hibák feltérképezésén múlik. A szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. És ahogyan nincs két egyforma pont a földfelszínen, úgy nincs két egyforma szem sem. Minél pontosabban feltérképezzük, annál eredményesebben kezeljük a szem fénytörési hibáit.

Az egyéni fénytörési hibákról szemünk törőközegeinek, főként a szaruhártyának eltérései tehetnek. A szem mélyebb rétegeiben is előfordulhatnak eltérések, melyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik. A dioptria értéke is más lehet a szem egyes részein. A -3-as dioptria jelentheti azt, hogy a szaruhártya középső részén a dioptria csak -2,8, a szélek felé haladva -3,2. A fénytörési hibák pontos mérése nagy kihívás, a hagyományos szemészeti mérőeszközök nem érzékelnek minden egyéni jellegzetességet.

Űrkorszak a fénytörési hibák korrekciójában

A Schwid Peramis, a világ egyik legkorszerűbb hullámfront és topográfiás mérőeszköze úgy pásztázza a szemet, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

A kétlézeres szemműtét első fázisában a vizsgálat során elkészített kezelési terv és több tízezer adat alapján a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját.

Csak a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikán

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezeléshez hasonlóan komplex, kétlézeres technológián alapuló látásjavító műtét Európában eddig csak Londonban volt elérhető, most már Budapesten, a Sasszemklinikán is.

Te is jobb látásélményt és 100% feletti látásélességet szeretnél? Nézd meg a páciensek első pillanatait közvetlenül a sasszemkezelés után!

Válaszd a Sasszemklinikát, ahol több mint 100 000 kezelés tapasztalatával várnak téged is! Most érdemes ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkezned, hogy már sasszeműként kezdhesd a nyarat: sasszemklinika.hu!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!