Szívdöglesztő sztárok, akikről nem tudtad, hogy műfogsoruk van

Ők bizony nagyon sokat köszönhetnek a fogorvosaiknak.

Műfogsorú sztárok

Aki sztár akar lenni - és az is akar maradni -, annak sok mindenre kell odafigyelnie. Az egyik legfontosabb az ápolt külső, amihez nagyban hozzájárul egy szép fogsor. A legtöbb celeb azonban korántsem született olyan tökéletes mosollyal, mint amilyennel "illett volna". Nem meglepő tehát, hogy sokan ügyeskezű fogorvosokhoz fordultak a tökéletes eredményért: amit meg is kaptak, legalábbis a cikkünkben látható előtte-utána fotók alapján.

Miley Cyrus

A 23 éves Miley Cyrus szerintünk nagyon jól néz ki: vagány frizurája, szép arca és vékony, mégis nőies alkata szinte minden férfi számára vonzó. De mit sem érne a gyönyörű külső, ha a fogsorát nem vették volna kezelésbe annak idején!

Lindsay Lohan

Szegény Lindsay Lohan fogsoráról ordít, hogy nem igazi: túl szabályos, túl fehér, túlságosan nem illik a szájába. Sajnáljuk, kislányként olyan édes volt a most 30 éves színésznő...

Tom Cruise

Ha valaki, akkor az 54 éves Tom Cruise biztosan nem tehette meg, hogy az eredeti fogsorával szerepeljen a mozivásznakon. Kérdés nélkül jót tett neki az a pár óra a fogorvosi székben: a '90-es években szinte minden lány belé volt szerelmes.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: trending.report

Oldalak