Sokkoló videó: 23 darab kontaktlencsét kellett eltávolítani egy nő szeméből, mert esténként elfelejtette őket kivenni

A megdöbbentő felvételt a kontaktlencsék eltávolításáról az orvos saját Instagram-oldalán osztotta meg, a kommentelők pedig teljesen kiakadtak a videót látva.

Elképesztő figyelmetlenség

A kontaktlencse-viselést sokan azért részesítik előnyben a szemüvegekkel szemben, mert óriási szabadságot ad viselőjének, hiszen a lencsék nem zavarják az illetőt mozgás közben: nem csúsznak le az orról, mint a szemüveg, valamint nem korlátozzák az embert munka, sport és utazás közben sem. Igen ám, de ha valaki arra adja a fejét, hogy kontaktlencsét fog viselni, érdemes jó néhány dolgot észben tartani, főleg a kezelési és higiéniai szabályokat, melyek be nem tartásával számos veszélynek kitehetjük szemünk világát. Ahogyan a Házipatika is írja, legtöbbször az szokott előfordulni, hogy a kontaktlencse-viselő beleesik abba a hibába, hogy túlhordja a lencsét, amire a leginkább akkor szokott sor kerülni, hogy a használó azt látja, hogy a lencse még tiszta és sérülésmentes, ezért nem cseréli le. Na de mi van akkor, ha valaki elfelejti esténként kivenni a kontaktlencséit, másnap pedig újakat tesz be, anélkül, hogy kiszedné a régieket? Sőt mi több, mi történik, ha az illető ezt 23 napon át megismétli, így ennyi lencsét kell eltávolítani az orvosnak a szeméből? Nos, épp ez történt egy nővel is, akiről orvosa egy sokkoló videót is megosztott Instagram-oldalán. Vigyázat, felkavaró felvételek következnek!

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.