20 perc alatt enyhíti a pajzsmirigy betegség és a reuma tüneteit - Kínai gyógyászok esküsznek a filléres módszerre

A kínai gyógyászat szerint létezik egy pont a nyakunkon, aminek feng fu a neve, és ami a testünk számtalan területével áll összeköttetésben. Ha erre a pontra ráhelyezünk egy nagyobb darab jégkockát, akkor számos problémát kezelhetünk vele – mutatjuk, hogyan és miket!

Univerzális pont

A feng fu pont a nyakszirten, a legfelső nyakcsigolyánál, középen helyezkedik el. A szakértők szerint úgy lehet aktivizálni, hogy hasra fekszünk, és elhelyezünk rajta egy nagyobb darab jégkockát, amit 20 percig rajta is hagyunk. Ha szükséges, egy kendő segítségével rögzítsük, hogy ne mozduljon el. Két-három naponta, az adott napon kétszer, reggel éhgyomorra és este is meg kell ismételni a műveletet, és búcsút mondhatunk több egészségügyi problémának.

1. Segíti az elalvást

A kínai gyógyászat szerint a feng fu pontra helyezett jégkocka segít az elalvásban, hiszen javítja a szundikálás minőségét. Egy felnőtt embernek naponta 7-8 óra alvásra van szüksége, ha ez valamilyen oknál fogva nincsen meg, akkor olyan súlyos bajok alakulhatnak ki, mint az elhízás, a szívbetegség, a cukorbetegség vagy az anyagcserezavar.

2. Csökkenti a premenstruációs szindróma tüneteit

A premenstruációs tünetegyüttes egy összefoglaló név azoknak az érzelmi és testi panaszoknak, amiket a nők a havivérzést megelőzően éreznek. Ezek többsége igen kellemetlen lehet, ám nem csak a gyógyszerekben kell bízni: a jégkockás megoldás kiválóan enyhítheti a fájdalmat és a rosszkedvet! Hogy miért? Azért, mert a kínai gyógyászat álláspontja szerint a feng fu pont közvetlen kapcsolatban van a nők menstruációs ciklusával.

Fotó: homeremedyhacks.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!