Egy hónapig nem ittam kávét, az eredmény engem is meglepett

Megcsinálta, amit csak kevesen mernének.

Kávé nélkül egy hónapig

A Brightside újságírója bevállalta, amit sokak csak a rémálmaikban tudnak elképzelni: egy hónapig nem ivott kávét. Dicséretes elhatározás, főleg úgy, hogy a kísérlet előtt évekig minden egyes nap egy jó feketével köszöntötte a reggelt. Az ötlet onnan jött, hogy bár többször is elgondolkodott rajta, mi lenne, ha megszabadulna a kávétól, sehol sem talált megbízható információkat a lehetséges következményekről. Elhatározta, hogy ő lesz a tesztalany - így legalább első kézből tapasztal meg mindent. Élményeiről kendőzetlen őszinteséggel számolt be.

Első hét

Az első nap volt a legnehezebb. Egyszerűen képtelen voltam koncentrálni, és állandóan csak aludni akartam. Végső elkeseredésemben mindenféle alternatív lehetőséget kipróbáltam a zöld teától kezdve a cikórián át a gyümölcsökből és magvakból összeállított salátáig - szerencsére némelyik még használt is.

Második hét

A második hét elején annyira szerettem volna kávét inni, hogy majdnem belehaltam. A cikória többé már nem segített rajtam. Az elhatározásomhoz azonban ragaszkodtam, és emiatt nagyon büszke voltam magamra.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: brightside.me

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!