Dr. Emily Prpa táplálkozási szakértő szerint a karfiolt nem csupán azért érdemes fogyasztani, mert sokféle fogást lehet belőle elkészíteni, hanem mert a bélrendszerre nézve is rendkívül sok előnye van főleg rosttartalma, valamint magas antioxidánsszintje miatt. Utóbbi segíthet a gyulladások leküzdésében, valamint a keringésnek is jót tesz, illetve bizonyos rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát is csökkenti.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Dr. Emily Prpa táplálkozási szakértő szerint a karfiolt nem csupán azért érdemes fogyasztani, mert sokféle fogást lehet belőle elkészíteni, hanem mert a bélrendszerre nézve is rendkívül sok előnye van főleg rosttartalma, valamint magas antioxidánsszintje miatt. Utóbbi segíthet a gyulladások leküzdésében, valamint a keringésnek is jót tesz, illetve bizonyos rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát is csökkenti.