Ezért fájdulhat meg a fejed a szerdai napon, de mások sokkal rosszabb dolgokat is fognak tapasztalni

Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.

Megmutatjuk, hogyan tudod elmulasztani

Éjszaka és szerda napközben egy ciklon halad át felettünk, amely dél felől egyre több helyen okoz esőt, záport, néhol akár zivatart is.

A Hungaromet előrejelzése szerint hét második felében fokozatosan megnyugszik felettünk a légkör, csökken a csapadékhajlam, és melegszik az idő. Szerdán viszont orvosmeteorológiai szempontból erősödő terhelés éri a szervezetünket.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kell készülnie annak, aki rendkívül frontérzékeny!

Térségünk fölött áthaladó ciklon miatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Tehát egy kettősfront fog bekavarni, amit szerdán alaposan megérezhetünk.
Kattints a további képekért!

Sok fűszer van a konyhában, amit gyakrabban kellene fogyasztanunk, ráadásul az ételeket is feldobhatjuk vele. Most ezt az ízesítőt elővehetjük a hidegfront alatt, mivel hatásos lesz a fejünkre.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.