Csak ezzel a módszerrel lehet hatékonyan, szenvedés nélkül lefogyni

A nyár egyben az eszement diéták időszaka – pedig odafigyeléssel, életmódváltással és egy szakértő segítségével szenvedés nélkül is megszabadulhatsz a pluszkilóktól. Szakértőnk, Czanik Balázs elárulta, milyen módszereket érdemes bevetünk a bikiniszezon előtt.

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Fogyókúra helyett életmódváltás

A kánikulában nem érzi magát jól az, aki a tél alatt növesztett magára néhány centi plusz zsírréteget, és most azt sem tudja, melyik őrült fogyókúrába kezdjen, hogy minél hamarabb leadja a felesleget. Jó hír viszont, hogy egyetlen drasztikus módszerre sem lesz szükség ahhoz, hogy elérd a kívánt alakot.

Sokan esnek abba a hibába, hogy a koplalástól várják a csodát. A fogyás azonban nemcsak esztétikailag, hanem egészségügyileg is megváltoztatja az életed, ezért érdemes már az elején úgy belevágnod, hogy teljesen megváltoztatod az életmódodat. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás ne a következő hónapok, hanem az egész életed része kell, hogy legyen!

Ne félj segítséget kérni!

A legtöbben úgy gondolják, egyedül is simán bele tudnak vágni egy komplett életmódváltásba; úgy érzik: tudják, mit kell elvégezniük ahhoz, hogy fogyjanak. Ez azonban a legtöbb esetben nem igaz. Nem véletlenül vannak a személyi edzők, akik amellett, hogy személyre szabott segítséget adnak a fogyni vágyóknak ahhoz, hogy a számukra megfelelő mozgásformát válasszák, azt is elmondják, hogyan kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat vagy mit érdemes a fogyás érdekében enni. Ráadásul ha mégsem a kívánt módon halad a fogyás, az edző abban is tud segíteni, hogy min változtassunk, milyen mozgást próbáljunk ki. Ha valaki mégis otthon akar mozogni valamilyen DVD-re, és elakadna vagy feladná, azt ajánlom, próbáljon ki egy új mozgásformát, hátha az kizökkenti a megszokásból” – magyarázta Czanik Balázs.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: healthy-usa.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!