Ilyen hatással lehetnek a testedre a fogamzásgátlók

Ha nem akarunk még gyereket, de van partnerünk, akkor az a legegyszerűbb, ha fogamzásgátlót szedünk. Ezeknek a szereknek azonban gyakran súlyos mellékhatásaik vannak - szakértőnk, Czanik Balázs capoeira aerobik edző, életmód tanácsadó elmondja, pontosan mik.

Ha nem akarunk még gyereket…

Amennyiben nem szeretnénk még gyereket, számtalan módja van a védekezésnek. Egyike ennek a különböző fogamzásgátló szerek használata, melyeknek sajnos nem túl kellemes mellékhatásai is vannak – az egyén szervezetétől függően.

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Ezek a gyógyszerek többek között növelik az étvágyat, ezáltal hozzájárulnak az elhízáshoz. Emellett hányingert, hasmenést, puffadást, szédülést, fejfájást, depressziót, ödémásodást is okozhatnak. Így befolyásolják a sportoló teljesítményét.

Lapozz a folytatásért: így kerüld el a terhesség alatti hízást, és így befolyásolja a sport a tejelválasztást!

Fotó: rd.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!