"Nem gondoltam volna huszonévesen, hogy rákom lehet" - A fiatal anyuka kétszer győzte le a kórt

Lévay Nagy Erika fiatal kora ellenére már megharcolt egy nyirokdaganattal, valamint később egy vesedaganattal is. Most az ő küzdelmének a sikertörténetét hoztuk el!

25 évesen szembesült betegségével

A Richter Főnix Közösség célja, hogy olyan inspiráló női sorsokat mutasson be, melyek erőt adhatnak a krízishelyzetben lévőknek, betegséggel küzdőknek. Ezek az életútjukat bátran vállaló nők, mind megjárták a mélységeket, de főnix madár módjára újjászülettek. Lévay Nagy Erika történetét mutatjuk most be, aki 25 évesen megküzdött egy nyirokdaganattal, majd 8 évvel később egy vesedaganattal is.

Erika mindig boldog és kiegyensúlyozott életet élt, sikeres volt a munkájában, és boldog a magánéletében. Ám ekkor közbeszólt az élet…
„Álmomban nem gondoltam volna huszonévesen, hogy nekem rákom lehet. Aztán mondták, hogy van egy hatalmas daganatom, 16 áttéttel” – emlékszik vissza Erika, aki történetében elmesélte, hogy a gyógyulásának egyik kulcsa az volt, hogy folyamatosan igyekezett fenntartani magában a hitet, hogy vele minden rendben lesz. A kemoterápiás kezelések ellenére sem hagyta el magát, és nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy mindig egyen. Akkor is, ha a kezelések miatt nem érezte az ízeket, vagy éppen minden falatnak keserű íze volt.

Lapozz a cikk folytatááért!

Fotó: Richter Főnix Közösség

Oldalak

Szólj hozzá Te is!