Így előzheted meg egyszerűen a visszerek és seprűvénák kialakulását!

A masszázs jó. Ez tényleg ilyen egyszerű, mégis sokan nem ismerik még az otthoni kezelések jótékony hatását. Ha egy hosszú nap után fáradt lábaid egy Shiatsu masszázzsal vagy egy talpmasszírozóval szeretnéd ellazítani, többé a lábadat sem kell kitenned otthonról! (x)

Lazulj el és frissülj fel otthon!

Aki napközben sokat van talpon, ismeri a fáradt láb érzését. Az FM 150 vénatréner revitalizáló kompressziós masszírozása javítja a vénák működését és enyhíti az izomfeszülést, használatával ráadásul megelőzhető a kellemetlen visszerek és seprűvénák kialakulása is.

Így működik

Gyenge vagy beteg vénák esetén a vénabillentyűk nem záródnak megfelelően, így a bennük lévő vér leáramlik. A vénatréner éppen ezért olyan nyomást hoz létre, ami helyreállítja a vénabillentyűk működését. Segíti a vér szív felé áramlását és ezzel megelőzi a visszerek kialakulását, a fáradt lábak pedig ismét erőre kapnak tőle!

A felfúvódó és leeresztő légzsákok, a masszírozás intenzitása fokozatmentesen szabályozható. A lábmandzsetták a kétoldali alkalmazáskor egy-egy levegőnyomásos masszírozás után váltakozva fúvódnak fel, majd eresztenek le. Az időzítő funkció biztosítja az optimális alkalmazási időt és hatékonyságot.

Számos jótékony hatással bír

  • Javítja a vénás vérkeringést a vénafunkció helyreállításával
  • Javítja a vérellátást és enyhíti a nehéz és fáradt lábakban fellépő fájdalmat
  • Megelőzi a visszerek és seprűvénák kialakulását
  • Megszűnteti az izomfeszülést
  • Gyógyászati termék

Egyedi illeszkedés a tépőzárnak köszönhetően

Praktikus tároló táskával

Egyszerű kezelés kézi kapcsolóval

Szólj hozzá Te is!