A fahéj fő összetevője a fahéjaldehid, egy halványsárga folyadék, amely a fahéjfák 90 százalékát teszi ki. Ez zsírt éget az emberi szervezetben, azáltal, hogy felpörgeti az anyagcserét azáltal, hogy közvetlenül a zsírsejtekre hat a termogenezisnek nevezett folyamaton keresztül, amely energiát használ fel a kalóriák elpusztítására. Érdemes tehát minél többet fogyasztani ebből a fűszerből, ha csodás alakra vágyunk!
A fahéj fő összetevője a fahéjaldehid, egy halványsárga folyadék, amely a fahéjfák 90 százalékát teszi ki. Ez zsírt éget az emberi szervezetben, azáltal, hogy felpörgeti az anyagcserét azáltal, hogy közvetlenül a zsírsejtekre hat a termogenezisnek nevezett folyamaton keresztül, amely energiát használ fel a kalóriák elpusztítására. Érdemes tehát minél többet fogyasztani ebből a fűszerből, ha csodás alakra vágyunk!