Ez vár rád 2020-ban - Nagy éves egészség horoszkóp

2020-ban érdemesebb több erőfeszítést szánni a megelőzésre, hogy a későbbi években ne a kialakult problémát kelljen orvosolnunk vagyonokért! Íme az éves nagy egészség horoszkópunk!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Már megszoktad, hogy szervezeted kifejezetten szívós, igazi túlélő típús vagy, ráadásul ebben az évben még a teherbírásod, energia szinted is átlagon felüli. Tűrőképességed korlátlannak tűnik, nagyon jól viseled a stresszes időszakokat is. Ennek ellenére legyél óvatos, mert ez csupán a felszín, az év második felében könnyen megfizethetsz azért, ha kizsákmányolod a szervezetedet. Ne akarj mindent egyedül megoldani, ne vállalj magadra túl sok terhet, ne sajnáld az időt magadtól, amit pihenésre, feltöltődésre fordítasz. Próbáld megtalálni az aranyközéputat a munka, felelősség és a pihenés között, különben alvászavarokkal, álmatlansággal kell számolnod. Amennyiben mégis elbillene az egyensúly, tudatosan kompenzálj. A Hold évében érdemes lenne elmenned szűrővizsgálatokra, még akkor is, ha úgy érzed, hogy egészséges vagy.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV. 21. – V. 20.

Különösebb egészségügyi problémákra nem kell számítanod, de ettől függetlenül rossz közérzet, fejfájások jelezhetik, ha nagyobb türelemre lenne szükséged az életed bizonyos területein. Előfordulhat, hogy sokkal gyorsabban szeretnél haladni, a munkában vagy a magánéletedben, mint azt a lehetőségek engedik, vagy túlságosan sok dolgot szeretnél egyszerre véghezvinni. Emiatt állandóan frusztrált lehetsz és feszültségben élsz, ami hosszú távon nem tesz jót az egészségednek, még akkor is, ha most nem érzed a hatását. A túlfeszített lelkiállapot következtében apró nyaki problémák jelentkezhetnek, jót tenne számodra a gerinctorna vagy a jóga beépítése az életedbe. Imádod a finom ételeket, italokat, amennyiben engedsz a kísértésnek, mindenképpen kompenzáld mozgással, mert az idei évben sokkal gyorsabban felszaladnak a plusz kilók.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

2020-as esztendőben olyan változások következnek be az életedben, amelyek arra kényszerítenek, hogy életmódot válts, többet törődj az egészségeddel. A testmozgás még soha nem volt olyan fontos, mint ebben az évben, a rendszerességen legyen a hangsúly, ne a mennyiségen. A mozgás nemcsak az egészségedre lesz jó hatással, hanem a lelkiállapotodra is pozitív hatást gyakorol. Előfordulhat, hogy alvásproblémákkal kell küszködnöd, valószínűleg a stressz miatt, ha egy mód van rá, ne tablettákkal próbáld megoldani, inkább építsd be az életedbe a meditációt. Ne tartogasd magadban a sérelmeidet, ha bármi bánt, azonnal add ki magadból vagy járj a végére a dolognak. Próbálj meg időt szakítani a pihenésre, ne akarj pörögni állandóan, engedd meg magadnak néha, hogy egyszerűen nem csinálsz semmit.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI. 22. – VII. 22

2020-as esztendőben uralkodó bolygód, a Hold hat az egészségügyi állapotodra, ezáltal sokkal intenzívebb lehet a hangulatingadozásból eredő mértéktelenség az életedben. Ez megnyilvánulhat evésben, ivásban, de az életed összes területére kihathat szélsőséges kedélyhullámzásod. Fokozottan figyelned kell a tested jelzéseire, minden érzelmi kérdés, a magánéleted alakulása erősen kihat az egészségügyi állapotodra. Most mindennél fontosabb lehet egy egészséges életmód kialakítása, amely lelki biztonságot nyújt számodra. Érdemes keresned a lehetőségeket olyan rendezvényekre, életmódtáborokba, amelyek segítséget nyújtanak neked az új életmód kialakításában. Amennyiben túlsúllyal vagy bármilyen egészségügyi problémával küszdesz már egy jó ideje, akkor most a sors segít neked, hogy megtaláld a megfelelő gyógymódot és szakembert a probléma megoldásához.

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!