Egészség

Kerüld el őket messziről: ez az 5 étel teljesen tönkreteszi a pajzsmirigyed!

Nem egyszerű elhagyni őket, ám lehet, hogy megéri, főleg ha pajzsmirigyproblémákkal küzdesz - inkább ints búcsút ezeknek az élelmiszereknek, ha nem akarsz nagyobb károkat okozni magadnak.

Ne fogyassz belőlük rendszeresen!

Az életmódbeli változások, a stressz, de még az étrend is komoly mértékben képes befolyásolni pajzsmirigyünk működését pláne, ha még valamilyen autoimmun betegség is fennáll. A pajzsmirigy túlműködése gyors és hirtelen fogyást, szapora szívdobogást és szorongást, míg a pajzsmirigy alulműködés székrekedést, feledékenységet, hízást és extrém fáradtságot képes okozni. Vannak bizonyos ételek, amelyek különösen ártalmasak lehetnek, galériánkban mutatjuk, melyek ezek!

Cukor - A cukor fogyasztása fokozhatja a szervezetünkben a gyulladásokat, továbbá táplálja a belekben található patogéneket és bélfertőzéseket.
Kattints a további képekért!

Szívünk megfelelő működése és egészsége létfontosságú, éppen ezért jobban teszed, ha minden nap odafigyelsz arra, mivel óvhatod és károsíthatod a keringési rendszer központi szervét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.