Egészség

Diéta alatt sem tilos az édesség, ha betartod ezeket a szabályokat

A legtöbben azért ijednek meg az életmódváltástól, mert azt gondolják, hogy soha többé nem ehetnek finomságokat. Szakértőnk, Czanik Balázs most eloszlatja a tévhiteket.

Nem tilos az édesség

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy ha valaki változtatni szeretne alakján, akkor ne fogyókúrában, hanem életmódváltásban gondolkodjon, vagyis egy jól felépített rendszert vigyen az életébe, sok mozgással és egészséges ételekkel.

Az életmódváltás nem azt jelenti, hogy életünk végéig folyamatosan edzeni kell, és csak csirkemellet lehet enni némi zöldséggel. Persze nem mindegy, hogy ki milyen alapról indul és mi a célja. Nagyon fontos, hogy bátran kérjen segítséget mindenki, mert sokkal eredményesebb lesz, ha szakemberrel dolgozik. Az édességet pedig nem kell és nem is szabad teljesen mellőzni az étrendből, főleg akkor, ha valaki édesszájú. A Sütizz és fogyj! című receptkönyvem elkészítése során épp az volt célom, hogy alternatívát tudjak nyújtani azoknak, akik fogyni szeretnének úgy, hogy közben változatos, finom és szénhidrátszegény édességeket is esznek.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Egészség
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.