A legjobb hájzabáló trükkök, amikről csak a dietetikusok tudnak

Ezután nem lesz sikertelen a fogyókúrád.

Hájzabáló trükkök a dietetikusoktól

Ha megbízható tanácsokra vágysz, fordulj egy dietetikushoz: ők azok, akik tényleg tudják, mitől döglik a légy - vagy mitől olvad a zsír. Mutatjuk a legjobb fogyókúrás tanácsaikat, amikről valószínűleg senki sem tud.

1. "Nincs olyan módszer, ami mindenkinél beválik"

"Bárcsak leállna a diéta-ipar azzal, hogy azt sugallja az embereknek, az egészséges étkezés és a sport mindent megold! Vannak, akiknek a kevés falatozás, másoknak a rengeteg edzés segít - a test minden esetben mást igényel. Nincs tökéletes megoldás, ami neki működik, neked nem biztos, hogy fog. Kísérletezz és csak magadra hallgass: azt csináld, amitől érzed a változást." (Jennifer Casetta)

2. "Ha egy ételt kizársz, az nem lesz elég"

"Tapasztalatom szerint az emberek többsége attól vár eredményt, hogy kizár egyvalamit az étrendjéből: cukrot, szénhidrátot, tejterméket, a sort pedig a végtelenségig folytathatnánk. Ez azonban nem fogja eltüntetni a felesleget. Tágítsd ki a látókörödet, és inkább arra ügyelj, hogy minden, amit a szádba veszel, egészséges legyen, ugyanakkor kalóriában szegény. Természetesen tarthatsz cheat dayeket is, amikor sütit eszel és bort iszol, ilyenkor azonban kicsit növeld meg a sportolásra szánt időt, hogy ne maradjon rajtad felesleg." (Tara Collingwood)

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!