Segítség a mindennapokban - Ezrek életét könnyítheti meg ez az applikáció

Vércukorszintet kell mérned, de nem tudod lejegyezni az eredményt? Mostantól nem szükséges papírt és tollat, vagy nyomtatott vércukornaplót hordanod magaddal! Töltsd le a Diabétesz Kontroll Program (DKP) alkalmazást, és a telefonod segítségével rögzítheted vércukoradataid. (x)

Könnyűvé és egyszerűvé téve a vércukormérési és adatrögzítési folyamatot, az új Accu-Chek Instant vércukormérő bluetooth technológiájának köszönhetően automatikusan rögzíti vércukoradataid a telefonodra letöltött Diabétesz Kontroll Program (DKP) applikácóba. Az ingyenesen letölthető applikáció a nyár folyamán új külsővel és új funkciókkal bővült, így még hatékonyabban segíti a felhasználókat.

Mit nyújt a megújult DKP alkalmazás?

Az applikáció segítségével kényelmesen, jól átlátható digitális rendszerben tárolhatod vércukoradataid. Ehhez nem kell mást tenned, mint bluetooth kapcsolattal párosítani mobiltelefonod Accu-Chek Instant vércukormérő készülékedhez, miután az eszköz automatikusan átküldi a mért értékeket az alkalmazásba.

Az eredményeket könnyen értelmezhető, grafikonos vagy táblázatos formában ábrázolja az applikáció, de megtekinthetők akár a napi vagy heti átlag adatok is. A mért értékeket megoszthatod hozzátartozóiddal vagy akár kezelőorvosoddal sms-ben, e-mailben vagy egyéb üzenetküldő alkalmazás segítségével. Ha szeretnéd tovább bővíteni ismereteid a cukorbetegségről vagy az egészséges életmódról, az applikáció ez esetben is hasznodra válik; csak egy kattintás, és máris érdekes tartalmakat, cikkeket olvashatsz a témában.

Állandó kedvezmények regisztrált tagoknak

Regisztráció után állandó kedvezmények várják a tagokat, a feledékenyebbeket pedig gyógyszer-, recept- és szűrővizsgálat emlékeztetővel is figyelmezteti az applikáció az aktuális teendőkre. A fejlesztés során a vércukormérést, illetve applikáció használatot bemutató leírás is bekerült az alkalmazásba a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Vércukorszintmérés gyosan és egyszerűen

Napközben nem csak telefononkat, hanem Accu-Chek Instant vércukormérő készülékünket is magunknál hordhatjuk, hiszen nagyon esztétikus, kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Ha csak pár pillanatunk van megmérni vércukorszintünket, ez is megvalósítható, ugyanis a készülék kevesebb, mint 4 mp alatt megmutatja háttérmegvilágítású kijelzőjén a mért értéket.

A készülék egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy céltartomány-kijelzővel is rendelkezik, így a kisebb gyermekek számára is könnyen értelmezhető módon, egy színskálán jelzi, hogy a mért érték esetleg magas (kék színű tartomány), megfelelő (zöld színű tartomány), vagy alacsony (piros színű tartomány). A céltartomány teljesen személyre szabható, így az orvosi konzultációt követően egyéni tartományokat is beállíthatunk rajta. Végül, de nem utolsó sorban az Accu-Chek Instant vércukormérő pontossága túlteljesítette a nemzetközi ISO szabvány kritériumait is. (EN ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015).

Próbáld ki te is most szuper kedvezménnyel!

A Diabétesz Kontroll Program (DKP) applikációt és Accu-Chek Instant vércukormérő készüléket mindazon cukorbetegeknek vagy egészségtudatos életmódot folytatóknak ajánlják, akik nyitottak a technikai újdonságok és mobil alkalmazások iránt, illetve nagyon gyors és egyszerűen használható készülékre vágynak. A DKP (Diabétesz Kontroll Program®) mobil alkalmazás elérhető a Google Play és az App Store platformokon is.

Ráadásul 2020. január 15-től 2.000 Ft-tal csökkent az Accu-Chek vércukormérők ajánlott fogyasztói ára! A termékeket keresd az Accu-Chek Vevőszolgálati Pont patikákban és a vercukormeres.hu weboldalon!

A cikket az Accu-Chek vércukormérők gyártója, a Roche Magyarország Kft. támogatta.

Az Accu-Chek Instant készülék gyógyászati segédeszköz. Az Accu-Chek®, Accu-Chek Instant® a Roche bejegyzett védjegyei ® 2016 Roche, a Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. ® 2013 Roche

AI/DCP/PRART/C/2020/01v.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!