Óriási segítség a mindennapokban! Ingyenes mobilapp és hasznos weboldal cukorbetegeknek

A cukorbetegség jellemzően az a betegség, amire sokan nem fordítanak kellő figyelmet, pedig ha nem kezelik megfelelően, akár komolyabb következményei is lehetnek. Szerencsére azonban egy igen jól karbantartható betegségről van szó, főleg akkor, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközeink és tájékozottságunk! (x)

Ingyenes mobil applikáció

A Diabétesz Kontroll Program cukorbetegeknek készült ingyenes mobil applikációján keresztül számos előny és hasznos információ érhető el. Az android és ios platformra egyaránt lefejlesztett alkalmazás segítségével a cukorbetegek szinte bárhol és bármikor rögzíthetik vércukorméréseiket a 360° View vércukornaplóba, ezen kívül pedig a regisztrált felhasználók azonnali, 5% és 15% kedvezményre jogosító kuponokhoz is jutnak, amelyek beválthatók a különböző termékeket kínáló webshopban. Az applikáció - a vércukorszint rögzítésén túl - gyógyszer-, recept- és szűrővizsgálat emlékeztető funkcióval is segíti használóját, illetve havonta frissülő cikkekkel, hasznos tanácsokkal könnyíti meg a cukorbetegek életét.

Diabétesz Kontroll Program cukorbetegeknek

A Diabétesz Kontroll Program legfőbb célja, hogy rendhagyó módon hívja fel a 2-es típusú cukorbetegek és hozzátartozóik figyelmét a diabétesz legfontosabb problémáira, választ adjon a hétköznapok gyakorlati kérdéseire és tanácsot nyújtson a betegség kezelésére. Ehhez készült el a hasznos információkat tartalmazó edukációs csomag, melyet a Programban résztvevő kezelőorvosok adnak át a betegeknek.

A Programhoz tartozó www.dkponline.hu felület minden érdeklődő számára elérhető. A diabéteszes betegek, családtagjaik, valamint mindazok, akik érdeklődnek az egészséges életmód iránt, a weboldalon történő regisztráció után érdekes cikkekből és elektronikus hírlevelekből tájékozódhatnak, különböző kalkulátorok segítségével újíthatják meg saját életmódjukat. Az egyik legnépszerűbb tartalom az oldalon pedig a tápanyagtartalmat is feltüntető Recept gyűjtemény, mely könnyen elkészíthető, cukorbetegeknek is fogyasztható, finom receptekből áll.

Óriási segítség a mindennapokban

A Program támogatói bíznak benne, hogy a már online felületeken is elérhető, bővített szolgáltatásokat nyújtó Diabétesz Kontroll Program mindennapi segítségül szolgál a cukorbetegeknek és mindenkinek, akinek fontos az egészséges életmód, a cukorbetegség súlyos szövődményeinek megelőzése, kezelése és az önellenőrzés.

Regisztrálj és élvezd a szuper előnyöket:

  • Állandó kedvezmények és árakciók az online webshopban (10.000 Ft felett ingyenes kiszállítással)
  • Havonta megújuló, tápanyag-táblázattal rendelkező recept oldal
  • Online vércukornapló segíti a mért adatok grafikonba rendezését
  • Érdekes tudnivalók, cikkek és hasznos tanácsok Kalkulátorok és különféle emlékeztető funkciók
  • Havi hírlevelek a legújabb online tartalmakról

Oldalak

Szólj hozzá Te is!