Ezekre a betegségekre vagy hajlamos a horoszkópod szerint - Nem is gondolnád, mire kell vigyáznod

Minden csillagjegy más és más; nem csak személyiségükben, hanem a testük, a szervezetük állapotában is. Vajon te milyen betegségre vagy hajlamos a horoszkópod szerint? A cikkből minden kiderül!

Bak:

XII.23.- I.20.

A Bakokat a Szaturnusz irányítja, ami a csontokért, a fogakért és az ízületekért felel (főleg a térdekben). A jegy szülöttei vakmerőek és bátrak, azonban pont ez eredményezi a gyenge ízületeket és törékeny csontokat: vigyázniuk kell, mert nagy eséllyel alakul ki náluk arthritis, csontritkulás és térdprobléma is.

Vízöntő:

I.21. - II.20.

Az Uránusz az a bolygó, ami az idegrendszer és a keringés állapotát szabályozza a Vízöntők esetében. Ha nem szánnak elég időt a szabályos légzés elsajátítására, illetve a relaxációra, akkor sajnos szívproblémákkal, dagadó végtagokkal, visszér problémákkal, asztmával és súlyos allergiás reakciókkal kell megküzdeniük.

Halak:

II.21. - III.20.

A Neptunusz felel a nyirokrendszerért és a lábakért a Halak esetében. Hajlamosak a depresszióra, az álmodozásra, így a szakértők szerint gyakran szembesülhetnek olyan kellemetlen bajokkal, mint a bütyök, vagy a gyenge immunrendszer, aminek következtében sok betegséggel szemben maradnak védtelenek.

Kos:

III.21. - IV.20.

A Kosok természetüktől fogva analitikus és gondolatgazdag emberek, így a Mars az ő bolygójuk. Mivel nagyon gyakran használják a fejüket, a fej-és fogfájástól, állkapocs problémáktól, illetve az arcon jelentkező különböző bőrbetegségektől kell tartaniuk.

Fotó: fitlista.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!