Egészség

Hátborzongató, milyen betegséget képes előidézni a koronavírus - az emberiség jövője is veszélyben foroghat

Döbbenetes felfedezést tettek a koronavírussal kapcsolatban a a King’s College London munkatársai: még a kutatókat is meghökkentette, amit találtak.

Még mindig van mit tanulnunk a Covidról

Noha immáron három éve, hogy világszerte elterjedt a koronavírus, s kezdetét vette a pandémia szorongató időszaka, a kutatók még mindig újabb és újabb mellékhatásait fedezik fel a Covidnak, nem is szólva azon - meglehetősen sokrétű és változatos - kórképekről, melyeket előidézhet a vírus. Egy új tanulmány szerint a Covid-19 a várandós nők esetében még a magzat agyszövetére is át tud terjedni, egyfajta magzati agyvérzést okozva ezáltal - számolt be a hátborzongató felfefedezésről a ScienceAlert. Marco Massimo, a Kig's College London kutatója munkatársaival együtt 661 olyan mintát vett górcső alá, amelyeket 2020 júniusa és 2022 áprilisa között vettek megszakított terhességek során. Kíváncsi vagy, hogy milyen konklúzióra jutottak a minták analízise során?

Akkor lapozz tovább: galériánkban megdöbbentő részletekkel folytatjuk a cikket!

A kutatók 26 minta esetében észleltek vérzést, a koronavírus azonban minden egyes érintett magzatnál kimutatható volt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...