Egészség

A bőrrák első jelei: Így veheted észre minél hamarabb

A korai felismerés életet menthet.

Napsütés

Mint tudjuk, a Napnak káros sugarai különböző bőrbetegségekhez, bőrpanaszokhoz vezethetnek. Ha leégünk, azzal növeljük ezeknek a kockázatát, így érdemes minden egyes alkalommal, amikor közvetlen napsütésnek vagyunk kitéve, különböző fényvédő naptejekkel bekenni magunkat, jóformán mindenhol. A drogériák számtalan lehetőséget kínálnak ehhez, érdemes megkeresni a számunkra legideálisabb krémeket. Azonban ha ezt nem vesszük elég komolyan, könnyen kialakulhat a melanoma. Legelső tünetei között ez szerepel:

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.